FacebookLinkedIn

Ons team

Ik ben Ruben Ploeg, oprichter van RUBEX Interiors. Dit deed ik in januari 2015, omdat ik mijn ondernemerschap en creativiteit kwijt wilde in mijn bedrijf. Vol passie ben ik begonnen en kijk nu met trots terug op wat we de afgelopen jaren voor moois hebben neergezet. Ik ben erg bezig met de toekomst en vind het leuk om na te denken over de groei van ons bedrijf. Daarnaast stuur ik het bedrijf aan en denk ik met het team elke dag na over hoe we het leuker, beter en efficiënter kunnen maken. Zo nu en dan weet ik ook nog tijd vrij te maken om zelf een meubel in elkaar te zetten. Het blijft immers toch mijn passie en hobby. Ik ben ben erg trots op ons bedrijf en heb zin in de toekomst!

Ik ben Jim Koster, en ik ben sinds oktober 2016 werkzaam als meubelmaker bij RUBEX Interiors. Ik ben hier begonnen als stagiair, waarna ik de BBL-opleiding op het Hout- en Meubileringscollege heb afgerond. Het leukste aan dit bedrijf vind ik de werkwijze en de gezelligheid onderling. Wij hebben hier allemaal eigen projecten en bereiden deze ook zelf voor op het kantoor, waarna wij het in de werkplaats maken en vervolgens ook zelf plaatsen. Hierdoor heb ik altijd een enorm trots gevoel als ik een project heb afgerond en weer een klant tevreden heb gemaakt, wat ik één van de vele mooie punten vindt aan het werken in de interieurbouw. Ik ben erg trots op dit bedrijf en hoop hier nog vele jaren te kunnen werken.

Ik ben Nick Grootjes en ik werk sinds december 2019 bij RUBEX Interiors. In 2011 ben ik afgestudeerd als allround meubel/interieurbouwer aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam, daarna heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt en vooral maatwerk meubels en interieurs gemaakt. Om iets naar wens van de klant te maken van welk materiaal dan ook vind ik geweldig om te doen. Een project zelfstandig voorbereiden, maken en plaatsen geeft een hoop voldoening en trots als het eindproduct dan uiteindelijk goed gelukt is! De werkwijze, enthousiasme en passie waarmee ze in RUBEX Interiors werken spreekt mij erg aan en ik hoop hier veel mooie dingen te maken en nieuwe ervaringen op te doen. 

Hi, mijn naam is Mirte en ik ben in februari 2020 begonnen bij Rubex Interiors als stagiaire. Ik volg de opleiding interieur adviseur en zal na mijn stageperiode hiervoor afstuderen. Ik heb een goed ruimtelijk inzicht en vind het leuk om creatieve oplossingen te bedenken voor de interieur branche. Hiervoor maak ik veel realistische ontwerpen voor klanten en dit is ook wat mijn beroep zo leuk maakt. Het mooie aan Rubex Interiors vind ik dat het een jong een innovatief bedrijf is met veel mogelijkheden. Daarbij is interieur echt een hobby van mij. En als je van je hobby je werk maakt, hoef je nooit meer te werken!
 

Hoi, mijn naam is Tim. In augustus 2020 ben ik gestart met de BBL opleiding werkvoorbereider voor de meubelindustrie en ging ik bij Rubex interiors aan de slag om theorie om te zetten in praktijk. Oorspronkelijk kom ik uit België, waar ik meer dan 8 jaar werkzaam was in de decor- en standbouw wereld. Dankzij deze werkervaring weet ik maar al te goed hoe belangrijk een goede voorbereiding kan zijn en op die manier hoop ik ook voor mijn collega's een meerwaarde te zijn. Ik ben nieuwsgierig van aard en hou ervan om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan en creatieve oplossingen te zoeken.

Mijn naam is Jan Ploeg, en ik draag bij RUBEX Interiors als zzp'er zorg voor de administratieve processen (o.a. de Financiële processen en de HR processen). Ook ondersteun ik in een goede projectenadministratie, waardoor alles van een project van het begin tot aan het eind inzichtelijk is. Daarnaast denk ik met Ruben mee over de toekomst van het bedrijf en help ik waar dat nodig is. Ik vind het erg leuk om de processen binnen dit groeiende bedrijf zo efficiënt en optimaal mogelijk te laten verlopen, zodat er een goede basis aanwezig is om verder door te groeien.
 

Adres

Dulleweg 10
1721CT Broek op Langedijk

Volg ons