FacebookLinkedIn

Portfolio RUBEX Interiors

Wij maken uw droominterieur!

Bij RUBEX Interiors kunt u terecht voor al uw interieurwensen op maat. Wij geloven er in dat een interieur een product is dat echt bij u moet passen. Daarom valt of staat en mooi interieur met een goed interieurplan. Design en materiaalgebruik is zeer belangrijk en moet goed aansluiten bij uw wensen. Wij verzorgen het interieurplan voor uw interieur, adviseren u over de mogelijkheden en vervolgens kunnen wij uw droominterieur produceren!

Uw eigen ontwerp!

Als u geïnteresseerd bent in maatwerk interieur neem dan vandaag nog contact met ons op! Na een vrijblijvend intakegesprek wordt u geïnformeerd over de vele mogelijkheden op het gebied van maatwerk interieur. Na het intakegesprek kunt u kiezen om uw ontwerpschetsen te laten realiseren. Uiteraard wordt u goed begeleid bij de materiaal- en apparatuurkeuze van uw interieur. Hierna ontvangt u een duidelijke offerte en kunt ervoor kiezen om uw interieur te laten produceren.

Productie in eigen fabriek!

We produceren uw interieur in eigen fabriek. Dit is één van de redenen dat we zo snel kunnen schakelen en hierdoor zijn er talloze mogelijkheden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een indicatie van de kosten? Neem contact met ons op!

Bedrijf

RUBEX Interiors
Algemene voorwaarden RUBEX Interiors

 

Adres

Dulleweg 10
1721CT Broek op Langedijk

Volg ons